1.      Как да създам своя потребителски профил:


Създаването на потребителски профил е еднократна процедура. За да я извършите успешно, изберете секцията „Регистрация“ от главното меню на услугата и попълнете вашите данни в съответните полета на формата за регистрация. Накрая щракнете върху бутона „Запиши“ за да запишете данните. Администратора на услугата ще валидира въведените данни и ще ви изпрати e-mail с по-нататъшни инструкции за използване на профила.


2.      Как да активирам профила си:


След успешна регистрация, потребителския профил ще бъде прегледан и активиран от администратора на системата в кратки срокове. Потребителят ще получи e-mail на въведения от него електронен адрес, с инструкции как да влезе в профила си.


След успешна активация, можете да влезете в своя потребителски профил, чрез въвеждане на необходимите данни от регистрацията в съответните полета за вход на услугата от началния прозорец на същата.


3.      Какво да направя при забравена парола?


При забравена парола изберете линк-а „Забравена парола“ от началната страница на услугата и въведете вашия e-mail адрес и парола. Системата автоматично ще изпрати инструкции как да смените вашата забравената парола на посочения от вас e-mail адрес.


4.      Проблеми при влизането в профила:


Сигурността на достъп в услугата работи под управление на криптирана връзка и потребителски сесии. Услугата е тествана и работи безпроблемно с по-новите версии на най-разпространените web-браузери. В случай, че имате проблеми с влизането във вашият потребителски профил, погледнете, и ако са забранени, разрешете използването на „бисквитки“ и „SSL“- криптирана връзка за този уеб адрес в настройките на вашия браузер.


5.      Какво да направя при наличието на други проблеми?


Всички регистрирани студенти могат да използват формата за обратна връзка, като изберат секцията “Контакти“ от основното меню и въведат необходимите персонални данни. Ако нямате регистрация, моля използвайте информацията за връзка със системния администратор на услугата, която е  предоставена в дясно от формата за обратна връзка. 


Проблеми, мнения и препоръки:


При наличието на проблеми с ползването на услугата, мнения и препоръки, използвайте информацията за връзка със системния администратор от секцията „Контакти“ и ще получите отговор в най-кратък срок.